CHCETE ZNÁT TAJEMSTVÍ, JAK ŽÍT ZDRAVĚ
NA CELÝ ŽIVOT ?
CHCETE STRAVĚ ROZUMĚT, ABYSTE MOHLI DĚLAT V KUCHYNI
SKUTEČNĚ VĚDOMÁ ROZHODNUTÍ ?
CHCETE KONEČNĚ PŘIPRAVIT S JISTOTOU VELMI CHUTNÁ
JÍDLA A DEZERTY
PŘIROZENĚ BEZ LEPKU, MLÉKA A CUKRU ?



Nechte se inspirovat knihou Na celý život, která je srozumitelným průvodcem pro všechny, kteří se zajímají o skutečnou zdravotní prevenci.
Načerpejte informace a proměňte je v receptové části do chutných jídel z opravdových surovin.
Celkem v knize najdete více jak 100 receptů, které jsou vhodné pro celou rodinu.
+ BONUS: OSOBNÍ VĚNOVÁNÍ A PODPIS


Úvod do mého osobního příběhu
Co to znamená kvalita, lokálnost a sezónnost potravin
Talíř plný opravdového jídla, detailní demonstrace
Detailní tabulka sezónnosti lokálních plodin
Nástrahy obilovin, mléčných výrobků a cukru
Úvod do světa fermentace
Dětská strava od miminek až po první společné večeře
Detailní tabulka zavádění prvních příkrmů
22 základních receptů - křupavé základy, základy k dochucování, nápoje a másla
12 receptů na slané a sladké snídaně
7 receptů na polévky
20 receptů na zeleninová jídla a saláty
13 receptů na fermentovanou zeleninu
18 receptů na hlavní jídla s masem
13 receptů na lahodné dezerty
Obsah knihy
Co si vlastně kupujete


Při psaní této knihy jsem se utvrdila v názoru, který jsem měla už kdysi na začátku své cesty. Základem pevného zdraví není zázračný poměr mezi sacharidy, tuky a bílkovinami. Dovolím si tvrdit, že nikdo nepotřebuje redukční diety a už vůbec ne dietní potraviny, aby byl štíhlý a zdravý. Děti ke svému životu zase nepotřebují speciální „dětské“ potraviny.
Jediné, co potřebujeme úplně všichni, je zase vařit a konzumovat jídlo ze skutečných kvalitních potravin. Krátkodobě totiž může každému z nás ve stravování vyhovovat něco jiného. Co ale rozhodně každému vyhovuje na celý život, je pevný základ v opravdovém jídle.
Kniha Na celý život je proto srozumitelným návodem pro všechny, kteří se zajímají o skutečnou zdravotní prevenci.
Přináším v knize vhled do problematiky opravdového jídla formou propracované informační části, která proniká k jádru tak moc diskutovaných témat, jako jsou obiloviny, mléčné výrobky a cukr.
Celou knihu doplňuju o svou osobní zkušenost a příběh. Provedu vás fermentační praxí, vysvětlím důležitost kvality, sezónnosti a lokálnosti potravin pro naše zdraví.

Důležitou částí celé knihy je pak téma dětské stravy. Svých posledních devět let tančím v kuchyni kolem svých dětí, a věřím tak, že mám skutečně co předat. Dotknu se kojení a umělé kojenecké výživy, ukážu pár svých tipů, kdy a jak začít podávat první lžičku, včetně vyzkoušených kombinací surovin. Společně s Institutem funkční medicíny a výživy (IFMV) jsme pro vás sestavili navíc tabulku – malého průvodce tím, v jakém věku je nejvhodnější zařadit kterou potravinu.
Na celou informační část pak navazuje více jak 100 lahodných receptů pro celou rodinu. Všechny recepty jsou přirozeně bezlepkové, bez cukru a naprostá většina z nich neobsahuje mléko. Díky tomu jsou recepty vhodné i pro celosvětově známý nutriční restart Whole30 a eliminační protokoly.
Pojďte stejně jako já najít cestu ke svému vlastnímu zdraví.
Michaela


