top of page

WHOLE30 KVĚTEN - JÍDELNÍČEK NA 4. PRODLOUŽENÝ TÝDEN (DNY 22.-30.)

Mám za sebou 3 týdny programu. A musím říct, že kdybych si dnes nepřipravovala jídelníček na zbylých devět dní, uvízla bych ve "stravovací nudě". Poslední dva dny si připadám, jako kdybych ztratila tak trochu chuť. V těchto dnech programu se to stává! A u mě k tomu možná přispěl také fakt, že jsem připravovala samé paleo a Whole30 dobroty pro sobotní Restaurant day (zjednoušené vysvětlení - "otevřela" jsem si na jeden den "restauraci") a zapomněla tím na sebe a na to, abych si jídla v klidu a s nadšením vychutnala i já. K samotné sobotě - zkušenost to byla skvělá :) V prostorách Chefparade panovala skvělá atmosféra a sešli se k nám skvělí lidé a strávníci :) Mimo mě se akce účastnily i jiné foodblogerky jako např. S Julinkou v kuchyni, Bety bakes, Cat & Cook, atp.. A co jsem všechno připravovala? :) 

S Whole30 zásadami: Dýňový krém s krůtím masem, Mini hovězí  burgery s avokádovým dipem a paprikovým relishem, Batátový salát, domácí Makové a Kokosové mléko. 

S paleo zásadami: Zucchini loaf, Raw čokoládový dort, Energetické kouličky s kokosem, skořicí a baobabem, Nori chipsy. Časem snad doplním recepty na všechna připravovaná jídla ;) 


A teď zpátky k řešení stravovací nudy - nenechte se převálcovat únavou z jídla a oživte svoje nadšení a apetit nějakým novým receptem. Vím naprosto jistě, že jste stejně jako já ani zdaleka nevyzkoušeli všechny kombinace jídel, která máme v rámci programu Whole30 k dispozici ;) Tak otevřete kuchařky a nebo se inspirujte mým plánovaným jídelníčkem na posledních devět dní..

Po třetím týdnu programu kromě stravovací nudy bývá také časté, že se můžete přistihnout, jak se o něco častěji zastavujete před zrcadlem a hypnotizujete váhu. Nejspíš už toužíte vědět, jestli se opravdu něco s vámi změnilo, že? Prosím, odolejte! Nevažte se, neměřte se! Nejdůležitější je, jak se právě teď cítíte uvnitř. Vraťte se ke svým původním cílům pro program Whole30, které se netýkají váhy a všimněte si, kam jste v nich pokročili. Chutná vám? Baví vás to? Zlepšila se vám pleť, ekzémy a vyrážky? Toto je nyní ta důležitá část ;)Navíc, sami sobě jste slíbili dodržovat pravidla po celých 30 dní, tak ve slibu vytrvejte a vážně se nevažte! Dlužíte to sami sobě ;) 

Blahopřeji vám všem, co jste v tom se mnou, že jste to dotáhli až sem. Už nám zbývá posledních devět dní, tak držím pěsti!! 

M.


1 020 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page